Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Alzira reprén els Jocs Esportius Escolars Alzira 2017

Jocs Esportius Escolars 17La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha impulsat l’organització dels Jocs Esportius Escolars com a campanya de promoció de les activitats esportives en edat escolar.

Els Jocs Esportius proposen una adaptació del fenomen competitiu servint com a complement a la pròpia activitat esportiva que desenvolupen els joves en edat escolar.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, ha dit: “Hem représ esta activitat després de molts anys sense celebrar-se, no només perquè tota l’organització i el desenvolupament dels jocs esportius es du a terme en un context d’educació i formació dels i les nostres joves a través de l’activitat física sino perquè es contemplen els valors formatius i constructors de la personalitat que han de considerar-se en estes edats”.

En l’organització col·laboren els centres educatius i els clubs esportius locals de les modalitats esportives que s’organitzen (Club de Futbol Sala d’Alzira, Nou Bàsquet Alzira i Club Handbol Ribera Alta d’Alzira). Enguany 400 alumnes en edat escolar han participat en els jocs que es desenvoluparen en el Pavelló Fontana Mogort i en el Centre Educatiu Xúquer.

1 Comentari per a “Alzira reprén els Jocs Esportius Escolars Alzira 2017”

  1. Fram

    Antes de hablar, debería informarse Aida.Los campeonatos escolares llevan varios años realizándose, y todos con la colaboración del ayuntamiento.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación