Alzira reprén els Jocs Esportius Escolars Alzira 2017

1
35

Jocs Esportius Escolars 17La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha impulsat l’organització dels Jocs Esportius Escolars com a campanya de promoció de les activitats esportives en edat escolar.

Els Jocs Esportius proposen una adaptació del fenomen competitiu servint com a complement a la pròpia activitat esportiva que desenvolupen els joves en edat escolar.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, ha dit: “Hem représ esta activitat després de molts anys sense celebrar-se, no només perquè tota l’organització i el desenvolupament dels jocs esportius es du a terme en un context d’educació i formació dels i les nostres joves a través de l’activitat física sino perquè es contemplen els valors formatius i constructors de la personalitat que han de considerar-se en estes edats”.

En l’organització col·laboren els centres educatius i els clubs esportius locals de les modalitats esportives que s’organitzen (Club de Futbol Sala d’Alzira, Nou Bàsquet Alzira i Club Handbol Ribera Alta d’Alzira). Enguany 400 alumnes en edat escolar han participat en els jocs que es desenvoluparen en el Pavelló Fontana Mogort i en el Centre Educatiu Xúquer.

1 Comentario

  1. Antes de hablar, debería informarse Aida.Los campeonatos escolares llevan varios años realizándose, y todos con la colaboración del ayuntamiento.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here