Alzira retira la pedra de la Casella i millora el camí de l’hort del Llidoner

0
109

Casella pedra retiradaLa Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Alzira ha finalitzat les obres de reparació del camí de l’Hort del LLidoner, en el qual es detectava deteriorament del ferm i parcialment en els murs de contenció.

Les millores han versat sobre la restauració i ampliació del ferm afectat i l’ampliació del tram que hi ha amb asfalt. A més, s’han reparat els murs de contenció del camí que es trobaven en mal estat.

L’Ajuntament també ha retirat la pedra que el passat mes de novembre va caure des de la part superior de la Serra de la Murta i va quedar depositada dins d’un camp de tarongers vora el camí de la Solana de la Casella. El despreniment causat per les fortes pluges no va ocasionar danys personals però sí desperfectes al camí, que ha sigut recentment reparat abans de les pròximes Festes de Pasqua, dates de gran afluència de gent.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here