Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Tret d’eixida de FeSport este cap de setmana a Carcaixent

carcaixent fes esportEste divendres es presenta FeSport, el cap de setmana esportiu de Carcaixent

 

Al voltant de 100 activitats ompliran d’esport i salut els carrers de Carcaixent el 12, 13 i 14 de maig

 

Este divendres es presenta a l’Auditori de les Dominiques FeSport, el cap de setmana amb activitats esportives i divulgatives que tindrà lloc el 12, 13, i 14 de maig a Carcaixent. El tret d’eixida de FeSport serà este divendres amb la presentació del cartell i logotip, així com del vídeo promocional de la iniciativa en què ja han confirmat que participaran més de 20 associacions, particulars i entitats públiques i privades de la localitat.

FeSport comptarà amb un intens programa amb prop de 100 activitats esportives, exhibicions i tallers amb l’objectiu donar a conèixer a la població les activitats esportives que des de les diferents entitats s’organitzen al llarg de la temporada a Carcaixent. Paral·lelament, durant tota la setmana i durant el FeSport també estan previstes xarrades informatives i divulgatives sobre qüestions relacionades amb la salut, l’esport, la nutrició i la prevenció. El programa es completarà amb estands ubicats al pàrquing de l’Estació de Renfe on s’oferirà informació sobre les activitats que els clubs i associacions participants porten a terme de forma habitual.

Segons ha explicat Vicent Albelda, regidor d’esports, FeSport és una iniciativa nova i ambiciosa que demostra el potencial que té hui per hui l’esport a Carcaixent, és per això que ha volgut agrair tant a l’organització com a les entitats participants la seua aposta pel projecte, així “gràcies a la implicació de l’esport carcaixentí, està preparant-se un programa molt atractiu que estem convençuts que servirà per apropar els beneficis de la pràctica esportiva a una gran part de la població, a més d’animar molta gent a iniciar-se en disciplines esportives que no coneixia”. Vicent Albelda també ha animat a assistir a l’acte de presentació este divendres a les 20 hores en l’Auditori de les Dominiques, “per tal d’obrir boca per a un cap de setmana molt intens”.

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación