Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Reiniciem interactua amb els barris de Carcaixent

Reiniciem enceta una ronda pels barris de Carcaixent, sota el lema: Interactuem amb els barris              

Reiniciem obri una ronda informativa pels barris de Carcaixent per acostar-se a sentir els problemes, les queixes i els suggeriments del veïnat; així com per a exposar el treball i les reivindicacions que aquesta formació està portant i portarà a debat a l´Ajuntament de Carcaixent. Propostes que s´estan aprovant i duent a terme com puguen ser la creació d´un banc de terres, la rehabilitació dels forns de calç de la localitat o la instal·lació de panells de lliure expressió son alguns dels exemples de les propostes que aquesta formació està duent a terme en l´Ajuntament, sempre amb un to positiu per a cooperar en la millora del nostre poble.

En les reunions obertes a tot el veïnat que es produiran la propera setmana, Reiniciem pretén interactuar amb els veïns dels barris, sobretot escoltant el seu sentir i les seues reivindicacions per tal d´ajudar a resoldre els problemes de la ciutadania.

La visita als barris serà a les 19,30 hores amb el següent calendari:

  • Dilluns 3 d´abril a l´Associació de Veïns de la Muntanyeta.
  • Dimarts 4 d’abril a l´Associació de Veïns de Santa Bàrbara.
  • Dimecres 5 d’abril a l´Associació de Veïns dels Quatre Camins.
  • Dijous 6 d’abril Carcaixent reiniciem cartella l´ Associació de Veïns de les Barraques.
  • Dilluns 10 d´abril a l´Associació de Veïns de Cogullada.

Amb la realització d´estos actes que constaran entre altres d´una part interactiva, Reiniciem pretén animar al veïnat a participar-ne, per escoltar les seves opinions i poder saber de primera mà el seu sentir; ficant la participació ciutadana com a eix d´una nova forma de fer política.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación