Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Quico Martinez, l’últim guerriller hui a l’Alcúdia

alcudia guerrillerAquesta vesprada, a les 19:3o hores en l’acte organitzat per l’Associació “L’Alcúdia per la Memòria Democràtica” a la Casa de la Cultura participarà a més d’Edelmir Galdón, Quico Martínez, de 92 anys guerriller antifranquista que ens contarà la seua experiència i la necessitat de recuperar la memòria democràtica.
L’acte amb el títol de “La repressió sistemàtica franquista a l’Alcúdia 1939-45” s’organitza per explicar perquè tenim el deure moral i cívic d’acudir el dissabte 1 d’abril al cementeri de Paterna. Els tiquets per al viatge pots obtenir-los a la Casa de la Cultura de 5 a 8.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación