La mostra col.lectiva Finestres de l’Alcúdia 1.0 en la Casa de la Cultura

0
25

Alcudia Expo finestresLa Casa de la Cultura acull, en el seu 30 aniversari, l’exposició Finestres de l’Alcúdia 1.0

  • Aquesta mostra, que va ser inaugurada el passat divendres, romandrà fins al proper 19 de maig la Casa de la Cultura de l’Alcúdia.

Per tal de commemorar el 30 aniversari de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, el divendres 24 de març es va inaugurar en aquest mateix edifici l’exposició Finestres de l’Alcúdia 1.0, una mostra col·lectiva composta per obres de pintors i artistes plàstics professionals amb una trajectòria reconeguda, en les que el denominador comú és el poble de l’Alcúdia.

Així, els diferents quadres que componen aquesta exposició, que parlen dels paisatges urbans i de l’horta del municipi amb una visió diferent, són obra de Joan Arocas, Lidia Boix, Manuel Boix, Isaac Blasco, Paco Castelló, Oreto Cruzà, Aureli Domènech, Ximo Gascon, Vicent Marco, J. Martínez Núñez, Adrià Pina, Joan Ribes i Enric Solbes.

Una exposició artística dividida en dues parts. En aquesta primera, de la que es podrà gaudir fins al 19 de maig, Aureli Domenech ha estat l’encarregat de fer la selecció de les obres exposades, moltes d’elles pintades fa més de 40 anys. De la segona part es podrà gaudir a finals d’aquest any.

En paraules de Toni Benavent, regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alcúdia, aquesta exposició no haguera estat possible sense l’ajuda dels propietaris de les obres, que han tingut l’amabilitat de cedir-les perquè tots puguen gaudir d’elles.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here