Les primeres falles Patrimoni de la Humanitat ja són història a Alzira i la comarca

0
396
Crema falla el mercat alcalde infant
L’alcalde donat una classe sobre la cremà
Vicent Muñoz i Lidia Enguix en una emotiva nit per a d'ells
Vicent Muñoz i Lidia Enguix en una emotiva nit per a d’ells
Crema falla el mercat metxa FM
Lidia Enguix i Maria López encenent la metxa final

Crema falla el MercatLa d’esta nit ha sigut una cremà especial, significativa i molt participativa davant el bon oratge que han acompanyat les primeres falles Patrimoni de la Humanitat que ja s’han convertit en història.

La fallera major d’Alzira que es

Les falleres majors d'El Mercat i d'Alzira en la cremà
Les falleres majors d’El Mercat i d’Alzira en la cremà

mostrava «nerviosa» i pesarosa manifestava instants abans de la cremà a Riberaexpress la seua satisfacció per «haver trencat la maldició de la pluja» al menys en els tres intensos i asolejats dies de falles.

El seu reinat llògicmant «el recordarè tota la vida» i en especial la mascletà conjunta del dimecres que va ser «única», encara que, amb les llàgrimes aflorant als ulls deia «m’ha agradat tot, ha sigut una ny espectacular, meravellòs, no tenia ganes que s’acabara, però ha passat en un obrir i tancar d’ulls».

Per la seua part l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, que feia gala de la seua vessant pedagógica explicant la cremà als representants infantils afirmava que enguany «marcarà un nou plantejament de renovació en la modernitat de les falles», a més d’estar satisfet «davant la gran quantitat que ha estat en els carrers d’Alzira».

Unes falles que s’han caracteritzat per la gran durada de l’Ofrena, al voltant de cinc hores i també de la Festa del Pasdoble fins el punt de cremar-se alguna falleta infantil com la del Mercat abans de culminar el seu llarg recorregut.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here