Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Enric Morera: “Les falles experimenten una evolució positiva amb més conciència cívica”

IMG_1244

Morera amb l’alcalde i el comisari en la mascletà

Morera desfilada casalicis

Desfilant junt les autoritats municipals i falleres

Morera la Malva

Davant la falla Plaça La Malva

En el casal de Camí Nou

En el casal de Camí Nou

IMG_1277El president de les Corts Valencianes Enric Morera va manifestar a hir en Alzira que les falles “estan experimentant una evolució positiva”, en considerar que “hi ha més conciència cívica, més seguretat, a més de ser més valencianistes”. Morera ha reiterat que les falles “és la festa més gran del món” i que són “un llegat que cal conservar i millorar”.

Morera és una amant de les falles d’Alzira en la seua decena vegada consecutiva que les visita, abans com a secretari general del Bloc i ara com a màxim representant de les Corts; “són molt autèntiques” i a “no patixen les aglomeracions de les de València.”

Reunió amb empresaris

Ahir, acompanyat per l’alcalde Diego Gómez, va fer un llarg recorregut per casals com els de Camí Nou i La Malva a més de presenciar la mascletà disparada per Pirotècnica Crespo i de participar en la tradicional “Cassolà” de la falla Plaça del Forn.

En el casal de Camí Nou va escoltar les reivindicacions d’un grup d’empresaris locals encapçalats per Pepe Villalba i en la Malva va signar en el llibre d’or d’esta reconeguda comissió a nivell autonòmic per la seua important tasca en el terreny cultural.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación