Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Carcaixent obri la borsa d’emergència social per a ocupació

Carcaixent plenari corpEl termini de presentació de sol·licituds finalitza el 20 de març

 

Des de  hui i fins el 20 de març estarà obert el termini de presentació de sol·licituds per a constituir una borsa d’emergència social. Esta borsa substitueix a la creada en gener de 2014 i té com a finalitat la contractació de personal laboral temporal basat en criteris de necessitat social. Els treballs a realitzar serien de prestació de serveis relacionats amb obres, pintura, jardineria, agicultura, electricitat o neteja entre altres, atenent a les necessitats municipals. A la pàgina web de l’Ajuntament de Carcaixent es poden consultar el funcionament així com els criteris de baremació per a la constitució de la borsa

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación