Lidia i Valeria criden al món faller d’Alzira a donar un exemple de «germanor i superació»

0
623
Valeria Oliver i Lidia Enguix
Valeria Oliver i Lidia Enguix

Crida 17 Som Patrimoni

Crida 2017 maping

crida Lidia clau crida falleres corts crida 2017 lidia i valeria crida falleres jlf crida falleres globus

 

Prop de 4.000 fallers han cantat tots a una veu l'himne
Prop de 4.000 fallers han cantat l’himne tots a una veu
Les fallers majors amb l'alcalde i el president de la JLF
Les fallers majors amb l’alcalde i el president de la JLF

En una espectacular crida, plena de sorpreses, que ha congregat a prop de 4.000 fallers i fallers, les reines d’Alzira Lidia Enguix i Valeria Oliver han convidat a les 35 comissions a donar «un exemple de germanor, des de l’Alquerieta fins a les Basses i des de la Vila fins a la Muntanyeta».

Les falleres majors de la capital de la Ribera han animat, a més als alzirenys a » continuar treballant per engrandir la nostra festa», a «traure l’afan de superació pel que lluitem, i és per això que les falles d’Alzira som un referent per a tot els valencians».

La Plaça del Carbó i del Sufragi unides per milers de goles han cantat tots junts l’himne culminant així una nit espectacular que l’oratge ha respetat. Ha estat sens subte una autèntica Crida a tota la Humanitat perquè participe en la festa fallera que acaba d’arribar.

Per la seua part l’alcalde Diego Gómez ha dit que després d’aconseguir la consideració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat, «ara toca treballar de valent per continuar sent el referent que mou una societat i empenta tota la nostra consciència cívica com a poble valencià», i així «poder dir amb orgull que Alzira és falles i les falles són Alzira».

Gómez ha agraït el «treball» de la Junta Local Fallera, de la regidoria de Festes així com «el reconeiximent» a la FM Lidia i Valeria i ha afegit que el món faller «podeu comptar amb el vostre Ajuntament per fer entre tots una «Alzira fallera més digna, respectuosa, alegre, solidària, integradora i participativa».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here