Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

L’Alcúdia comença dilluns els actes del Dia de la Dona Treballadora

Alcudia dia de la dona 17Els actes programats començaran el dilluns dia 6 i finalitzaran el dissabte 11 de març.

L’Ajuntament de l’Alcúdia commemora un any més el Dia de la Dona Treballadora. Des del dilluns 6 fins al dissabte dia 11 de març, l’Ajuntament de l’Alcúdia, a través de la regidoria d’Igualtat i la participació d’algunes associacions locals, ha organitzat una setmana en la qual s’han programat un munt d’actes on les protagonistes són les dones.

La setmana començarà la vesprada del dilluns, 6 de març, a la Casa de la Cultura, amb Dones en curt, la V Mostra de curts dirigits per dones. L’endemà, dimarts 7 de març, tindrà lloc Caminem per la Igualtat, el XIX Marató a peu organitzat per l’Associació de mestresses de casa i consumidores TYRIUS.

La vesprada del 8 de març, a la Casa de la Cultura, es rendirà un acte en homenatge a totes les dones que abandonaren i continuen abandonant el seu país per diferents circumstàncies, amb la projecció de Les Veus de vaivé. Dones i migració a l’Alcúdia, un documental de creació pròpia.

El dijous, 9 de març, tindrà lloc la xerrada La perpetuació del masclisme: ELS MICROMASCLISMES, amb María Sánchez, consultora en igualtat. El divendres, a les 22.30 a la Sala Ovidi Montllor de la Casa de la Cultura es farà la lectura dramatitzada, a càrrec de La Butaca, Dones com jo.

Per a finalitzar amb la setmana, els actes programats per al dissabte seran, d’una banda l’Esmorzar popular, organitzat perl’Associació de Dones de l’Alcúdia i, per altra, A mi no m’agraden les sabates de cristall, una activitat de contes coeducatius per a Infantil i Primària que tindrà lloc a la Biblioteca Pública Municipal.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación