Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

L’Alcúdia presenta “Magre” un fotollibre de Manu Alarcón

Manu Alarcón

Manu Alarcón

L’autor alcudià de l’obra, Manu Alarcón, presenta el seu primer projecte personal.

El proper divendres 24 de febrer a les 19:30 de la vesprada es presenta, a la Biblioteca Pública de l’Alcúdia, Magre, el fotollibre de Manu Alarcón. La principal motivació que l’ha dut a publicar un llibre d’aquestes característiques ha estat, com ha declarat el propi autor, “Canviar el format i la manera de treballar per a dur a terme una idea. Un nou repte per contar històries mitjançant les imatges.”

El llibre s’anomena Magre, i es tracta d’un treball purament conceptual amb polisèmia inclosa. Magre aplicat a la carn que no té greix, Magre com a malnom d’una família arrelada a l’Alcúdia, i com no, al riu Magre, utilitzat com a punt de sortida del treball, tant el seu entorn com les característiques geogràfiques. A més, les imatges del llibre van acompanyades de textos del mestre F. Andreu Martínez Gallego, cap del departament de Teoria del Llenguatge de la Universitat de València, i de Paco Sanz, portaveu de la plataforma Xúquer Viu.

En paraules de Manu Alarcón, “Es tracta d’un llibre molt especial, elaborat artesanalment i cuidant el mínim detall de la seua enquadernació. La portada és encunyada, du un separador de goma blau cel i, a més, està produït en pàgines de paper reciclat. Una joia que no pot faltar en cap prestatgeria.”

Durant la presentació, a més de l’autor i fotògraf, estaran convidats a la taula l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, el portaveu de la plataforma Xúquer Viu, Paco Sanz i el dissenyador del llibre Xavier Puertes.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación