La falla Plaça del Forn d’Alzira organitza el I Campionat Internacional de cub de Rubik

0
26

Rubik concurs Pl. FornAlzira acull el Primer campionat internacional de cub de Rubik “Alzira mueve las piezas 2017”

Els pròxims dies 24 i 25 de Febrer, Alzira rebrà un total de 61 competidors inscrits al primer campionat oficial de cub de Rubik “Alzira mueve las piezas 2017”, que ha organitzat la Comissió Infantil de l’Associació Cultural Falla Plaça del Forn amb la col·laboració de la Asociación Española de Cubo de Rubik, i la Regidoria de Festes de l‘Ajuntament d’Alzira.

Durant el cap de setmana, els participants competiran en 10 categories diferents: megaminx, 3X3, skewb, 2×2, 4×4, pyraminx, 3×3 blind, multiblind, 4×4 blind i 5×5, i que representen diferents formes i lògiques de construcció dels cubs. Els guanyadors seran elegits d’entre els millors de tres temps. D’esta manera, cada competidor tindrà tres oportunitats per a resoldre cada un dels trencaclosques i el seu temps final serà la mitjana dels tres temps.

Les taules de competició estaran equipades amb cronòmetres oficials i jutges que marcaran els temps. L’Ajuntament d’Alzira ha cedit les aules 4 i 5 de la Casa de la Cultura per albergar la competició.

El diumenge, al migdia, finalitzarà la competició amb l’acte d’entrega de premis als tres millors classificats en cada modalitat. A més, a la plaça Major hi haurà diferents estands on tot el món està convidat a provar este afamat trencaclosques, i vore exhibicions de competició en els quals, en només uns segons, es podrà vore com s’arma un cub de Rubik en directe.

Des de la Comissió Infantil de la Falla Plaça del Forn s’anima a tota la ciutat a apropar-se el dissabte o diumenge a la plaça Major i a la Casa de la Cultura a participar d’esta curiosa competició.

L’organització declara que “ens va paréixer important donar protagonisme a este tipus de campionats,una mica més minoritaris, encara que tenen molts seguidors en tot el món. Més enllà dels jocs electrònics actuals estan els jocs de lògica que precedixen i ajuden a las noves tecnologies. “

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here