Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Culmina la Setmana Econòmica d’Alzira amb un debat sobre les alternatives a l’oligopoli energètic

Setmana economia divendres 17 progLa IX Setmana de l’ Economia d’Alzira culmina hui divendres amb una taula debat sobre les alternatives a l’oligopoli energètic en la que intervindran José Luis Salgado, Salvador Escutia i José Joaquín Cerdán moderats per l’economista valencià Vicent Cucarella.

Prèviament a les 11:30 hores es projectarà un documental sobre fons d’energia renovables “Oligopoly Off”.

I a les 21 hores el conseller d’Economia Rafa Climent presidirà el lliurament dels premis d’esta edició que seran atorgats a la cooperativa Alzicoop, a la Pastisseria Llopis i a l’empresa Tesla regentada per l’empresari local Rafael Sanjuán.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación