Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

FeSport Carcaixent comptarà amb més de 40 activitats esportives

Carcaixent dia bici

El cap de setmana esportiu de Carcaixent reunirà a col·lectius, associacions i entitats esportives de la localitat del 12 al 14 de maig

 

Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Carcaixent està organitzant-se per al 12, 13 i 14 de maig, FeSport, un cap de setmana esportiu en el que ja han confirmat la seua participació almenys 20 associacions, particulars i entitats públiques i privades de la localitat. FeSport comptarà amb un intens programa amb més de 40 activitats entre les que es troben tallers, xarrades o exhibicions amb l’objectiu donar a conèixer a la població les activitats esportives que des de les diferents entitats s’organitzen al llarg de la temporada a Carcaixent així com informar de qüestions més concretes i tècniques referents a la pràctica de l’esport, com per exemple, tot allò relacionat amb la salut i la prevenció.

            Per a qui vulga sumar-se a la iniciativa, participar com a voluntari o simplement conèixer quines activitats estan organitzant-se, s’ha convocat una reunió oberta este divendres 17 de gener a les 20:00 hores en el Centre d’Empreses. Des de l’organització han animat a assistir a  l’encontre per escoltar en què està treballant-se a hores d’ara, però sobretot « per a proposar noves iniciatives que puguen animar als veïns i veïnes de Carcaixent a eixir al carrer del 12 al 14 de maig a gaudir de l’esport però també per a estar informats de les últimes novetats en matèria esportiva que poden resultar molt interessants per a tots aquells que practiquen esport de forma habitual».

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación