Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Alzira sol.licita 661.000 euros a la Generalitat per a tallers que beneficien a 30 aturats

L’Ajuntament d’Alzira sol·licita una subvenció de més de 661.596’44 € a la Generalitat per a la realització de tres nous tallers d’ocupació T’Estime 

 

Per a Ivan Martínez, rIDEA nous tallers Ocupegidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “l’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, ha sol·licitat la realització de tres tallers d’ocupació T’Estime, d’una durada d’un any, per a què beneficie a 30 persones aturades. L’import total dels quals ascendeix a 661.596’44 euros. Aquesta sol·licitud suposa una clara aposta de l’equip de govern per l’ocupació, la formació i l’ inserció laboral.”

Les especialitats dels tallers sol·licitades són les d’atenció sociosanitària a persones dependents en domicili, auxiliars en aprofitaments forestals, repoblacions forestals i tractaments silvícoles i gestió de telefonades de teleassistència. Aquestes especialitats formatives són certificats de professionalitat en les quals està l’Ajuntament homologat per a la seua impartició amb les corresponents aules acreditades en IDEA.

El programa de Tallers d’Ocupació es configura com un programa mixt d’ocupació i formació que té com a objecte millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades de 25 anys o més, que possibilita a l’alumnat/treballador la realització d’un contracte per a la formació i l’aprenentatge i afavorisca la seua inserció laboral. L’execució d’aquest programa permetrà formar-se a 30 persones desocupades, inscrites com  demandants d’ocupació en l’Oficina Servef durant més d’un any.

Cal recordar que ja s’han posat en marxa dos tallers d’ocupació, amb un pressupost total de 426.566’28€, en el qual s’han contractat durant dotze mesos a vint alumnes i també cinc persones més per a la direcció del taller, el professorat de teoria i de reforç, un auxiliar administratiu i els monitors i s’ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball una subvenció de 611.596,44 € per a la realització de tres tallers d’ocupació, adreçats al sector de jardineria, medi ambient i ocupació domèstica, dins el programa T’Avalem, amb la formació i contractes d’un any per a 30 joves desocupats.

Tots els cursos sol·licitats estan adreçats a persones en l’atur a Alzira i col·lectius en risc d’exclusió social, amb la finalitat de millorar la seua qualificació professional i afavorir la seua inserció laboral i estan subvencionats per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

 

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación