Ad
riberaexpress.es

Alzira recull idees per al futur Casal Jove de la ciutat

Casal Jove Vila-Real AlbertUna delegació de l’Ajuntament d’Alzira visita l’Espai Jove de Vila-real

La delegació, encapçalada pel regidor de Joventut, Albert Furió, es va reunir amb el regidor de Joventut de Vila-real, Xavier Ochando.

Un dels projectes que des de l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Alzira es vol portar a terme és el Casal Jove de la ciutat per tal de dotar la joventut alzirenya d’un lloc on poder reunir-se, fer activitats dirigides als i les joves de la nostra ciutat.

Des de la Regidoria de Joventut es va decidir anar a Vila-real perquè la Regidoria està sent un referent en les polítiques de joventut. A més, visitaren les instal·lacions de l’Espai Jove junt amb tècnics municipals per tal de tindre una referència i arreplegar idees per al futur projecte del Casal Jove d’Alzira.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación