Ad
riberaexpress.es

Mira reitera a Alzira “l’infrafinançament” de la Comunitat Valenciana

Setmana economia finanç secre auton

Maria José Mira

Setmana economia finança sndicalSetmana economia finanç palaciosSetmana economia finanç public

Salva Enguix

Salva Enguix

Setmana economia enguix finançamLa secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, Maria José Mira ha reiterat hui en Alzira que la Comunitat Valenciana es troba “infrafinançada”, que a més conta amb un PIB i una renta per càpita “inferior a la mitjana espanyola”, però que afortunadament “hem aconseguit entre tots ficar en l’agenda del Govern central el canvi del model de finançament”.

Mira ha participat en un debat sobre “Finançament i diàleg social” en la IX Setmana de l’Economia d’Alzira junt a Ricardo Miralles, director general d’Economia i d’Anàlisi del CEV, Carlos Faubel, vicesecretari General d’UGT-PV, Jaume Mayor, Secretari d’Acció Sindical i de Relacions Laborals, en un debat moderat per Salvador Enguix, periodista i corresponsal de la Vanguadia.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación