Mira reitera a Alzira “l’infrafinançament” de la Comunitat Valenciana

0
9
Setmana economia finanç secre auton
Maria José Mira

Setmana economia finança sndicalSetmana economia finanç palaciosSetmana economia finanç public

Salva Enguix
Salva Enguix

Setmana economia enguix finançamLa secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, Maria José Mira ha reiterat hui en Alzira que la Comunitat Valenciana es troba “infrafinançada”, que a més conta amb un PIB i una renta per càpita “inferior a la mitjana espanyola”, però que afortunadament “hem aconseguit entre tots ficar en l’agenda del Govern central el canvi del model de finançament”.

Mira ha participat en un debat sobre “Finançament i diàleg social” en la IX Setmana de l’Economia d’Alzira junt a Ricardo Miralles, director general d’Economia i d’Anàlisi del CEV, Carlos Faubel, vicesecretari General d’UGT-PV, Jaume Mayor, Secretari d’Acció Sindical i de Relacions Laborals, en un debat moderat per Salvador Enguix, periodista i corresponsal de la Vanguadia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here