Alzira instal.la jardineres en Pérez Galdós i endarrerix el tancament d’Hort dels Frares

3
20
Pérez Galdós este migdia
Pérez Galdós este migdia

Perez Galdos jardineres 2

Perez galdos jardineres 1

L’Ajuntament d’Alzira ha eliminat hui les places d’aparcament del carrer Pérez Galdós en el tram que va des de la Plaça Major fins l’encreuament amb Reis Catòlics. I ho ha  fet, instal.lant de forma provisional, jardineres paral.leles a les dos voreres amb la finalitat d’ampliar la zona reservada als vianants i reduïnt a un carril central el trànsit dels vehicles.

En el mes de maig el consistori procedirà a ampliar les voreres i a plantar arbres en esta important zona comercial d’Alzira.

D’altra banda s’ha endarrerit unes dies el tancament al tràfic del carrer Hort dels Frares i el canvi de sentit del carrer Piletes per atendre les demandes realitzades pels veïns en la reunió d’anit.

El que pretén, bàsicament, el veïnat és facilitar al màxim l’accés per Pintor Parra, modificant el sentit actual de circulació del carrer Xúquer.

3 Comentarios

  1. Esto es una verguenza, acaso no hay suficiente espacio para pasear? si esto es idea de los comerciantes, se arrepentiran, pues venderan menos y encima pagado por el pueblo, que verguenza!

  2. Una poca vergoña, en els diners del contribullent es poden Fer moltes coses. El dicho te rao, volta y volta el que te poder va a fotrer al mes debil, al final pagaren els impostos y no podren ni çicular en el coxe

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here