L’Ajuntament i els empresaris d’Alzira viatjaran a Madrid per demanar la conexió amb l’AP-7

0
16

Setmana economia inaug J MeléSetmana economia inaug publicSetmana economia inaug 2Setmana economia inaugSetmana economia inaugu 1L’Ajuntament d’Alzira i els emprenedors de l’Associació Empresarial pretenen involucrar, a la Generalitat i als diputats valencians Elena Bastidas i Joan Baldoví per entrevistar-se amb el ministre de Foment i reclamar-li la conexió de la capital de la Ribera amb l’autopista P-7, una infraestructura que consideren els empresaris molt necessària per al desenvolupament econòmic de la ciutat.

Així ha quedat de manifest este migdia davant dels mitjans de comunicació per part de l’alcalde Diego Gómez la secretària autonòmica d’Hisenda Clara Ferrando i el president de l’AEA, Pepe Villalba en la inauguració de la IX Setmana de l’Economia celebrada a la Casa de la Cultura. Ferrando s’ha compromés en reclamar al Govern central projectes com el que demana l’empresariat local.

La representant del Consell ha apostat en Alzira per “un canvi del model productiu” perquè les emrpeses valencianes puguen ser “més competitives”, i ha qualificat de “fonamentals” les jornades organitzades en el programa de la setmana econòmica, en ser “un espai de reflexió on es poden eixir conèixer propostes de futur”. A més ha reclamant un nou sistema de finançament, així com el deute històric en lamentar que la Comunitat Valenciana estiga per davall de la mitjana espanyola pel que fa al Producte Interior Brut (PIB).

Gómez ha resaltat la importància dels polígons industrials i apostat pels “nous models de negoci més sostenibles i per saver “adaptar-se als canvis que demana l’economia globalitzada.

Villalba ha destacat el paper que juguen els empresaris en apostar “per millorar la ciutat i les infraestructures”. En este aspecte ha explicat que Alzira té “empreses punteres i liders de mercat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here