Reiniciem Cultural plantarà pins i carrasques a Carcaixent en el Dia de l’Arbre

0
235

Carcaixent dia arbre ReiniciemL´associació Reiniciem Cultural, organitza el Diumenge 12 de Febrer per tercer any consecutiu, una jornada en el paratge natural de l’Hort de Soriano de Carcaixent per a commemorar el dia de l´arbre.

Les activitats programades comencen a les 10,00 del matí amb la concentració dels assistents en els “paelleros” de l’hort de Soriano. A continuació, en commemoració del dia de l´arbre es plantaran 100 pins i 100 carrasques. Encara que disposarem de material per a la plantada d´arbres, per a una major optimització, preguem que qui puga, vinga proveït dels utensilis necessaris.

A continuació, es realitzaran diverses xerrades encaminades  cap a la conscienciació sobre el medi ambient.

Per acabar, per a tot aquell que desitge, hi haurà un esmorçar popular. Per a l´esmorçar és necessari reservar el corresponent ticket abans del dissabte 11 a les 17:00h al telèfon 620657029. L´esmorçar consistirà en un entrepà d´embotit o de tollinya amb olives, una beguda, picaeta i café, sent el preu del donatiu de 3,5€.

Amb aquesta activitat, «des de Reiniciem Cultural pretenem un any més conscienciar a xicotets i majors de la importància del medi ambient en el nostre dia a dia».

En cas de mal oratge l´activitat s´ajornarà.

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here