Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Algemesí reivindica l’ampliació del Centre de Salut i una residència per a majors

Algemesí alcaldessa ampal...L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha plantejat com a objectius l’ampliació del centre de salut de la plaça de la Ribera i l’augment de personal en urgències, l’ampliació i millora del col·legi d’educació especial Alberto Tortajada i la construcció d’una residència per a persones majors en els terrenys municipals existents en la zona del Pla.

Aquestes són les tres reivindicacions realitzades per l’alcaldessa als diputats valencians Alfred Boix i Concha Andrés que traslladaran a la Generalitat aquestes necessitats que encaixen “en la política del consell de prevaldre l’atenció sanitària, social i educativa”, segons les paraules de Concha Andrés.

Marta Trenzano ha assenyalat que les primeres propostes elevades a la Generalitat per l’Ajuntament ja estan en marxa. Es tracta de cobrir la sèquia de Sollana, una reivindicació dels agricultors per la perillositat que representa, i que ja està en obres. També la construcció d’una rotonda en el Camí de la Creueta, en la carretera que porta al pont d’Alzira, una obra necessària per a millorar la seguretat en un espai d’accés escolar i a les instal·lacions esportives. En aquest cas, el projecte està finalitzat, l’ajuntament comprarà els terrenys i la Generalitat es farà càrrec de les obres.

Els parlamentaris s’han reunit també amb una delegació de l’associació de comerciants, ACSA, i de l’agrupació d’empresaris, EMPAL, per a conèixer de primera mà les necessitats del teixit productiu de la ciutat.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación