Ad
riberaexpress.es

Algemesí demana ajuda al Consell per impulsar la promoció econòmica de la ciutat

L'alcaldessa Marta Trenzano amb el conseller Rafa Climent

L’alcaldessa Marta Trenzano amb el conseller Rafa Climent

El treball de la Universitat de València, Empal i l’Ajuntament pretén impulsar la promoció econòmica de la ciutat

L’alcaldessa analitza amb el conseller d’Economia i Sectors Productius el pla de dinamització econòmica d’Algemesí

L’alcaldessa, Marta Trenzano, i la regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, han entregat al conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, el pla de dinamització econòmica d’Algemesí que ha elaborat la Universitat de València. Aquest treball s’ha redactat a partir de les aportacions de l’ajuntament i de l’agrupació d’empresaris d’Algemesí, Empal.

Des del consistori s’ha sol·licitat a la conselleria que estudie el treball dut a terme per la universitat, Empal i l’ajuntament, i que recolze les mesures concretes a aplicar dins del pla de promoció econòmica d’Algemesí.

El conseller Rafael Climent s’ha compromès a revisar el pla de dinamització, estudiar una línia de suport a la seua execució, al mateix temps que s’ha posat a la disposició de l’ajuntament i de Empal per a dur a terme una sèrie de jornades per a explicar les noves polítiques del govern valencià en matèria de promoció econòmica, els plans d’inversió en millora dels polígons industrials, maquinària i innovació per a ajudar a millorar la competitivitat.

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha valorat positivament que les polítiques de reindustrialització pensades per l’executiu valencià “estiguen en sintonia amb les propostes de l’ajuntament i de l’associació empresarial local de recuperar el teixit industrial”.

Totes les parts s’han emplaçat per a futures reunions per a perfilar una línia d’actuació conjunta per a la promoció econòmica d’Algemesí.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación