L’establiment Stylephone guanya el V Concurs d’Aparadors de Carlet

0
328

carlet-concurs-aparadors-guanyadors-16

La Casa de la Cultura va acollir anit l’entrega de premis del V Concurs d’aparadors nadalencs que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Carlet i la Fundació Caixa Carlet amb la col·laboració de l’Associació Carlet Comercial.

Enguany Un total de 15 comerços de Carlet han participat en este concurs que pretén incentivar les compres nadalenques en els comerços locals amb aparadors atractius.

El primer premi valorat en 400 euros, s’ha concedit a l’establiment Stylephone. El premi a la creativitat  valorat en 100 euros, ha sigut per a l’establiment de roba Única, la Paqueteria Ismael ha guanyat el premi a la millor il·luminació, mentre que el premi a la millor composició ha sigut per a Lina Roig Floristes. El premi a l’originalitat ha sigut per a OK Motos, l’establiment de roba i complements Fina Mira ha guanyat el premi a la millor integració amb el gènere del comerç mentre que el premi a la innovació ha sigut per a Punta Tacó. Així mateix, la  Fundació Caixa Carlet també s’han concedit tres premis especials: primer premi per a Pau Nature, 2n Els Girasols i 3r Mercería Rosa Mari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here