L’alcalde de Carcaixent recomana als veïns de Cogullada que abandonen les plantes baixes

0
216

Vista l’evolució del cabal del Riu Xúquer i del Barranc de Barxeta,  l’Ajuntament de Carcaixent ha decidit avisar als veïns i veïnes de Cogullada per a que prenguen les següents mesures de precaució de cara a la nit:

– retirada de tots els vehicles del carrer
– controlar les plantes baixes
– procurar-se d’un lloc per passar la nit, evitant les plantes baixes

Des de Delegació de Govern se’ns ha informat que la possibilitat de que l’aigua arribe al casc urbà és reduïda. No obstant, en estos moments s’està mantenint una reunió entre Policia Local, Guàrdia Civil , Guarderia Rural, Bombers, Protecció Civil i Brigada per coordinar les tasques de supervisió i vigilància durant les pròximes hores.

Preguem que continuen atents als canals d’informació oficials per estar al corrent de les possibles novetats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here