Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Enric Ramiro presenta a Algemesí el seu últim llibre “Una Ribera d’històries”

ribera-dhistories-llibre-e-ramiroEl llibre arreplega 50 contes contextualitzats amb orígens molt diversos: llibres, pel·lícules, anècdotes, acudits… i que fan referència a cadascun dels pobles de la comarca de la Ribera. A través de les seues pàgines podrem gaudir dels seus paratges naturals, rius i muntanyes, llogarets i també dels gentilicis dels seus habitants, costums, personatges, tradicions i històries locals.

Cada narració finalitza amb una ensenyança que obri portes a la reflexió i l’aplicació a la vida real. El caire optimista que apareix a les històries, es barreja amb l’humor i la ironia, oferint un producte ideal per a llegir en qualsevol lloc i moment per la seua brevetat.

Són relats per a contar per igual en un esmorzar entre amics, a l’inici o final d’una classe, a les companyes i companys de treball, o als familiars sense importar massa l’edat. I ens seran de molta utilitat quan estem esperant a algú, volem relaxar-nos, descansar o preparar-nos per al treball setmanal.

A través de les seues pàgines podrem conéixer millor el nostre entorn i passar una bona estona. Això afavorirà la creació de lligams d’estima entre la comunitat i  una millor convivència. Però sobretot, és una obra coral en la qual han participat moltíssimes persones amb les seues aportacions i opinions, i un cant a l’alegria.

Curriculum

Nascut al Cabanyal-València fa un grapat d’anys, fa temps que se sent també d’Algemesí, a la Ribera. És mestre, llicenciat, doctor i màster, però sobretot un enamorat de l’educació, la didàctica i el treball cooperatiu. Ha tingut la sort de treballar a l’educació infantil, primària, i secundària, a l’escola d’adults, formació del professorat i ara a la universitat, sempre des de la renovació pedagògica.  Ha col·laborat en més de 170 llibres, escrit uns 400 articles i participat en unes 800 activitats formatives. Disfruta de la família i dels amics, i li encanta la llima i les vacances. Aprén i se sorprén tots els dies i creu en els reis… mags.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación