Alzira fa efectiu el pagament a 3.200 alumnes de la segona fase de Xarxa Llibres

0
163

llibres-text

L’Ajuntament d’Alzira ha fet efectiu el pagament de la segona fase de XarxaLlibres a totes les famílies adscrites al programa que realitzaren la devolució dels llibres als centres educatius en finalitzar el curs 2015-2016, segons ha anunciat el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau. En total s’han atés, en este programa de XarxaLlibres, 3.260 sol·licituds d’alumnes que realitzen ensenyaments obligatoris i formació professional bàsica als centres públics i concertats de la nostra ciutat.

El cost total de les ajudes per a este programa ha sigut de 541.266,90 euros per part de les tres administracions involucrades en el programa, l’Ajuntament, la Diputació i la Generalitat. El regidor d’Educació valora la iniciativa com a molt positiva ja que ha permés un important estalvi econòmic a les famílies que compraren els llibres del curs 2015-2016.

Xarxa Llibres ha permès la creació de bancs de llibres en els centres educatius, coordinats i gestionats pels mateixos centres educatius, que han arreplegat els llibres, els han comprovat, registrat, han preparat els lots i han redistribuït els llibres per a reutilitzar-los.

Per la seua banda, la Conselleria ha assignat una dotació econòmica als centres per a la reposició i renovació dels llibres deteriorats, que no reunixen les condicions necessàries per a ser reutilitzats i els exemplars necessaris per a completar els lots en funció de l’alumnat participant en cada centre.

En el present curs 2016-2017 molts escolars que s’han acollit al banc de llibres del seu centre comptaran amb els llibres gratuïts. El regidor d’Educació, Pepe Grau, també agraïx el treball que han realitzat, per a dur a terme la posada en marxa d’estos bancs de llibres, els equips directius, docents, pares, mares i totes i tots els que han participat en el projecte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here