Culmina amb notable èxit a Alzira la I Conferència Internacional de les Mancomunitats

0
134
Rubén Alfaro, Txema Peláez i Diego Gómez en la cloenda de la Conferència
Rubén Alfaro, Txema Peláez i Diego Gómez en la cloenda de la Conferència

img_4250 img_4251 img_4256 img_4258 img_4260

img_4279 img_4282 img_4284

El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, el màxim dirigent de la Federació Valenciana de Municipis i Provìncies Rubén Alfaro i l’alcalde d’Alzira Diego Gómez han tancat este migdia la I Conferència Internacional de les Mancomunitats en la que han participat més de 200 representants de 25 països europeus, centreamericans i africans.

Alfaro ha manifestat que la FVMP difondrà les ponències d’esta conferència i resaltat que a la Comunitat Valenciana hi han censades un total de 53 mancomunitats.

Per la seua part Peláez ha felicitat als participants per «la qualitat de les ponències i ha encorajat a que en el futur hi haja una segona conferència davant la «utilitat» de l’organitzada per la Mancomunitat de la Ribera Alta amb motiu del seu XX aniversari.

Ila primera autoritat local ha apostat per «una estreta col.laboració» entre les diferents administracions, per tal de «fer millor polítiques que ajuden a millorar la qualitat de vida dels ciutadans».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here