Alzira serà la pròxima setmana la capital ecològica de la Comunitat

0
156

pla-ecologic-programacio-1pla-ecologic-programaciopla-ecologic-cartellAlzira es convertirà el pròxim dia 17 en la capital ecològica de la Comunitat Valenciana en presentar-se a la Casa de la Cultura el I Pla Valencià de la Producció Ecològica (2016-20) dins d’una completa jornada en la que els tècnics de la Conselleria d’Agricultura explicaran les línies bàsiques i intervindran especialistes en distintes conferències i taules redones.

La jornada començarà a les 9:30 hores amb la inauguració de la jornada a càrrec del president de la Generalitat, Ximo Puig, de la consellera d’Agricultura Elena Cebrián i de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez.

Hi haurà una taula redona en la que es tractarà sobre els Plans Estratègics de suport a l’Agricultura Ecològica. També abordaran sobre el potencial valencià amb la cuina mediterrània, ecològica i de proximitat. I una última sobre Experiències Agroecològiques Valencianes. El futur del camp i la industria agroalimentària valenciana.

En la cloenda de la presentació del I Pla Valencià de la Producció Ecològica intervindran la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, la vicepresidenta de la Diputació Mº Josep Amigó i el secretari autonòmic d’Agricultura Francisco Rodriguez Mulero.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here