Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Algemesí tramita el 73% de les incidències comunicades pel servei de Línia Verde

algemesi-linea-verdeGràcies a la implantació d’aquest servei, els ciutadans disposen d’un canal directe de comunicació amb l’Ajuntament per a informar sobre els desperfectes localitzats en el municipi. Línia Verda afavoreix l’ús de les “bones pràctiques” mediambientals i en conseqüència, en el desenvolupament d’un municipi sostenible.

El servei Línea Verde es va implantar a Algemesí l’any 2014. Els veïns del municipi han demostrat una bona acollida del servei i prova d’açò, és l’ús continu que fan del mateix.

El tipus d’incidències que més s’han comunicat són aquelles que fan referència a “Presència d’Insectes i Rosegadors”, seguit de “Voreres i Calçades”, “Parcs i Jardins” i “Enllumenat Públic”. A dia de hui, ja s’han comunicat 1.534 incidències de les quals el 73% han sigut ja tramitades.

Per a utilitzar el servei a través de smartphone o tableta, n’hi ha prou amb descarregar l’aplicació Línea Verde. Així l’usuari es connecta a Play Store o APP Store i d’una forma fàcil i intuïtiva, es produeix la descàrrega. Aquesta és completament gratuïta.

Aquest servei, a més d’implicar al ciutadà en la consecució d’un municipi més sostenible, facilita en gran manera la gestió diària dels responsables del propi Ajuntament. A més d’agilitar els temps de reacció, dóna a conèixer situacions de millora que de no ser per la col·laboració ciutadana, el propi Ajuntament no tindria constància.

El servei Línea Verde ja aconseguit el premi Conama 2014 a la Sostenibilitat. També la seua implantació ha suposat el Premi de Qualitat 2013 en la categoria de Desenvolupament Urbà Saludable i Sostenible atorgat per la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables (RECS) en altres ajuntaments d’Espanya. Aquest premi reconeix aquelles iniciatives que col·laboren a millorar l’entorn físic i funcional del municipi promovent el desenvolupament socioeconòmic i afavorint la qualitat de vida personal, familiar, laboral i social dels ciutadans.

Des de l’Ajuntament d’Algemesí estan satisfets dels resultats obtinguts fins a hui, gràcies sobretot a la important participació ciutadana que demostra la implicació i interès dels ciutadans pel seu municipi.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación