Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

La vicepresidenta de la Diputació es compromet a fer viable el Teatre El Siglo de Carlet

carlet-visita-vice-dipuLa vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat Carlet per a conèixer els projectes duts a terme amb ajudes de la Diputació acompanyada de l’alcaldessa del municipi, Maria Josep Ortega, i han fet un recorregut per les diverses zones on s’hi ha invertit.

Maria Josep Amigó ha declarat que “hem constatat que hi ha una altra manera de governar ficant a les persones per davant. Perquè es tenen en compte les necessitats i del idees de la gent del poble i no les obres faraòniques com es feia abans. L’equip de govern té nous projectes com fer un estudi de viabilitat per tal de rehabilitar el Teatre El Siglo i per al qual pot comptar amb la nostra col·laboració”. Es tracta del projecte que va ser més votat en el primer pressupost participatiu que es va fer a la localitat l’any passat.

El teatre El Siglo  data de 1889 i és una rèplica a menor escala de l’antic Teatre Princesa de València. Catalogat d’interés local, és una de les peces fonamentals del patrimoni carletí i va ser durant molts anys l’espai escènic i cultural per excel·lència de Carlet. L’única intervenció que s’ha fet a este espai ha sigut la consolidació del sostre per evitar desperfectes per les pluges.

Les inversions financerament sostenibles més importants han estat destinades a l’acondicionament i accés del cementeri, l’acondicionament del Mercat Municipal i la rehabilitació de la segona planta de la Casa de la Cultura, amb un cost global de 500.000 euros.

L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega ha manifestat que “els projectes responen a peticions ciutadanes que han eixit dels pressupostos participatius. Amb la vicepresidenta hem visitat els projectes realitzats i els que estan previstos que torne a col·laborar la Diputació de València”.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación