Les residències de majors i els centres escolars d’Alzira tanquen les finestres davant l’incendi de Benimuslem

  1
  145
  S'analitza la possible toxicitat del fum
  S’analitza la possible toxicitat del fum

  L’Ajuntament d’Alzira ha recomanat este matí a les residències de persones majors així acom als col.legis i instituts que tinguen «les finestres tancades» en prevenció a la possible toxicitat del fum que arriba a la ciutat procedent de l’incendi ocorregut en una empresa de reciclatge de plàstic ubicada al terme de Benimuslem.

  La regidora de Seguretat Sara Garés ha advertit que es tracta «d’una mesura de prevenció, a l’espera de les medicions de toxicitat» que estan fent-se en estos moments.

  1 Comentario

  1. Açò són els danys colaterals de la nefasta política de residus des de fa dècades. Hui ho notem i segurament resultarà negatiu per a la nostra salut, però encara que no passen aquests accidents, produir cada volta més residus i escampar la immensa majoria per la Natura és una barbaritat que ens afecta a tots els éssers que poblem la Biosfera. De fet estem convertint el planeta en un femer…
   Hi ha massa residus pertot arreu i massa artificials.
   Cal exigir l’aplicació de les 3R: primer i principal Reducció, segon Reutilització i tercer Reclatge amb recollida sel·lectiva. Així fins al residu zero, que és possible i necessari!

  Dejar respuesta

  Please enter your comment!
  Please enter your name here