Carlet commemora el Dial del Major amb un homenatge als centenaris de la ciutat

0
318

carlet-dia-persones-majors-16María Asunción Mompó va ser la protagonista el passat dissabte 2 d’octubre de la celebració del Dia del Major. L’Ajuntament de Carlet lliura una placa de reconeixement a les persones que durant l’any 2016 sobrepassen els cent anys. A més de la placa commemorativa que se li va lliurar a María Asunción Mompó, l’ajuntament també donarà la placa a les altres tres persones que sobrepassen el centenari i que no pogueren assistir a l’acte.

Amb este reconeixement, tal com explica la regidora del Major, Lola Navarro, es pretén retre un homenatge a les persones més majors del municipi.  Este reconeixement es fa enguany per primera vegada com a colofó de tota una setmana d’activitats especialment dissenyades per a les persones jubilades.

Durant esta setmana, les persones majors han visitat diverses dependències municipals guiats tant per tècnics municipals com pels mateixos regidors, així han pogut conéixer les diverses dependències de la casa consistorial, la biblioteca o el departament de Serveis Socials.

La setmana també ha comptat amb les actuacions de la Tuna Major d’Alzira i el grup musical «Los chicos de ayer», una trobada de boixets i campionats de truc, dòmino, billar, cartes i bingo. Un grapat d’activitats de les quals han disfrutat les persones majors al Centre de Convivència El Parc, que durant totes les vesprades de la setmana ha acollit estes activitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here