Alzira aconseguix estalviar 11.000 € del pressupost de Sant Bernat 2016

0
105
Castell de Sant Bernat
Castell de Sant Bernat

Les festes de Sant Bernat 2016 aconseguixen estalviar 11.000 euros del pressupost global més ajustat des de fa anys, 177.000 euros era la quantitat total de la que es disposava; per tant una vegada quadrats els comptes queda demostrat que es poden realitzar moltes més activitats i concerts dins del programa de festes de Sant Bernat amb menys diners.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, manifesta que «Esta disminució del pressupost inicial amb respecte a anys anteriors, junt amb l’estalvi produït, posa de manifest que és possible organitzar unes festes de qualitat, atractives i per a tots els públics, sense necessitat de balafiar els diners, la qual cosa posa de manifest que en legislatures anteriors es mirava poc els diners a l’hora d’organitzar i contractar les activitats per a configurar el programa de festes».

Les festes de Sant Bernat del 2016 han rebut molt bones crítiques, la qual cosa ve a demostrar que des de la Regidoria de Festes, comandada per Isabel Aguilar, s’ha aconseguit trobar el camí adequat per dignificar i tornar a fer de les festes Patronals d’Alzira un referent per a les alzireneys i els alzirenys, així com per a la resta d’habitants de la nostra comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here