La II Gala de l’Esport d’Alzira premiarà a 30 esportistes locals

1
310

img_8905img_8911img_8924gala-esport-16-presentL’Ajuntament d’Alzira ha presentat hui la Gala de l’Esport 2016

La Gala, que celebrarà la seua segona edició, tindrà lloc a les 19:30 hores del pròxim 23 de setembre al Gran Teatre d’Alzira. Així ho han anunciat en roda de premsa l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar.

L’alcalde, Diego Gómez, ha començant la seua intervenció dient que l’actual equip de govern treballa en 3 aspectes dins l’àmbit esportiu: La millora del pressupost municipal dedicat a l’esport, la millora de les instal·lacions esportives, i el reconeixement de l’esport local. I en este últim aspecte ha destacat que la voluntat de l’equip de govern és que siga la ciutat la que reconega els i les seues esportistes, evitant reconeixements personalistes. Per eixe motiu s’ha comptat amb la coordinació del Consell Municipal d’Esports.

Per la seua banda, Aida Ginestar, regidora d’Esports ha insistit i agraït la coordinació del Consell Municipal d’Esports que és on s’ha acabat de gestar el format que tindrà la gala. Respecte al contingut de la gala ha anunciat que s’estructura de la següent manera:

Es lliurarà un diploma per cada club esportiu que ha decidit participar a la gala (26 de moment) i serà el mateix club qui decidirà a quins esportistes se li dona eixe diploma. Hi haurà un premi a la millor esportista de l’any i un altre al millor esportista de l’any. I, per últim, s’atorgarà un guardó de reconeixement a la trajectòria esportiva que s’anomenarà Illa del Xúquer. Al mateix temps, este últim guardó serà la proposta del Consell Municipal d’Esports per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la ciutat que es lliuren el 30 de desembre. Tots els guanyadors i guanyadores de cada modalitat es coneixeran a la mateixa gala.

Per últim, Aida Ginestar, ha comentat que l’aposta de la regidoria d’Esports ha estat dotar-la de contingut, creant una imatge, un vídeo promocional i amb la pretensió que es consolide en el temps per a que siga un referent i fer-la el més oberta i participativa possible. Per això s’ha decidit emplaçar-la a un dels símbols de la nostra ciutat com és el Gran Teatre per a que la major quantitat de ciutadans i ciutadanes puguen donar suport als i les esportistes locals.

1 Comentario

  1. Sóc esportiste i visc des de sempre a Alzira. El dia 23 estaré competint. Llàstima no hàgen pensat en els esportistes que no pertanyem a clubs de la ciutat. Simplement no existim. S’haurien de buscar altres fòrmules, si es vol fer una Gala de l’esport que arribe i reconega l’esforç de tots els esportistes encara que no entrenen ni estiguen en els clubs de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here