Comença a Alzira el periode de cobrament de distints impostos i taxes

0
217

ajuntament-alziraDes de la regidoria d’Economia i Hisenda s’informa que el dilluns, 12 de setembre de 2016, comença el període de pagament del  Impost de Béns Immobles Rústics, Impost d’Activitats Econòmiques i Taxa per Recollida de Fem d’Activitats Econòmiques que finalitzarà el 14 de novembre de 2016.

El pagament dels rebuts no domiciliats podrà fer-se:

1.- En l’oficina municipal de Recaptació, en efectiu o amb targeta de crèdit o dèbit.

2.- Si es disposa de les cartes de pagament, en les entitats bancàries següents: BANKIA, LA CAIXA, CAJAMAR, BBVA, i SABADELLCAM,

3.- Des de la web municipal www.alzira.es – PAGAMENT DE TRIBUTS.

Els contribuents que no reben les cartes de pagament podran sol·licitar-les per correu electrònic (voluntaria@alzira.es) o en l’oficina municipal de recaptació. Si es disposa de certificat digital o DNI electrònic o es registra per mitjà d’usuari i contrasenya podran imprimir-les des de la web municipal www.alzira.es – Portal de la ciutadania – Tributs i Recaptació – Els meus rebuts en voluntària.

Les persones interessades a domiciliar el pagament d’este tribut, podran sol·licitar-ho directament en l’oficina de recaptació voluntària, presentant la llibreta o compte corrent, o sol·licitant per correu electrònic a voluntaria@alzira.es l’imprés de domiciliació. També podrà tramitar-se des de la web municipal www.alzira.es  si es disposa de certificat digital o DNIe o es registra per mitjà d’usuari i contrasenya.

El termini màxim per a domiciliar finalitza el 10 d’octubre de 2016. Si es tramita la domiciliació abans del 10 d’octubre, produirà efecte per a este període de pagament. Si es tramita fòra d’este període, la domiciliació produirà efecte a partir de 2017.

Els rebuts domiciliats es carregaran en compte el dia 2 de novembre de 2016.

Per a qualsevol dubte o informació sobre els tributs o sobre el pagament d’estos, els interessats podran dirigir-se als departaments següents:

GESTIÓ TRIBUTÀRIA

VEHICLES: 96 240 04 50 (Ext.: 218) – vehiculos@alzira.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here