Un dubtòs penal en el temps afegit evita la victòria de l’Alzira en Orihuela (3-3)

0
31

La UD Alzira ha estat a punt d’aconseguir la victòria en Los Arcos d’Orihuela però un dubtós penal en el minut 95 ha deixat el partit en tables després que un minut abans, Abel, anotara el tercer gol blaugrana.

La primera part, de major domini dels jugadors de Dani Ponz, finalitzà amb el trionf parcial dels riberencs d’1 gol a 2. Raül inaugurà el marcador en el minut 17 per als alacantins, empatà Luis Garcia en el 29 , mentre el defensa Axo feia el segon quatre minuts després.

En canvi la segona part ha estat millor l’Orihuela que empatà en el 76 mitjançant Antonio. Abel feia el tercer que semblava el de la victòria blaugrana en el 94 però un penal molt discutit pels alzireny el transformava Ayo, un minut després,

Abel autor del tercer gol
Abel autor del tercer gol

per aconseguir l’igualada definitiva.

En declaracions a Alzira Ràdio el tècnic Dani Ponz ha qualificat l’arbitratge com “lamentable, vergonyòs i indigine”. El centrecampista Álvaro Gómez que debutà esta vesprada en Los Arcos es retirà lesionat en el minut 43 davant una durísima entrada d’un defensa local fins el punt que li han tingut que ficar tres grapes en una cama per taponar la ferida.

Alineacions.-

Orihuela CF: José Carlos, Marc Sirera (Óscar Amat, 80’), Nacho Porcar, David Uña (Ayo, 60’), Perona, Rodri, Fleki, Brian, Nico, Éric (Antonio, 46’) i Raúl.

UD Alzira: Vicente Dolz, Quique Soler, Axo, Kike Torrent, Óscar Gomis, Ubach, Gisbert, Álvaro Gómez (Abel, 43’), Sergio Boix, Mauro Melo (Habibe, 73’) i Luis García (Prieto, 60’).

Gols: 1-0 Min. 17: Raül; 1-1 Min. 29: Luis García; 1-2 Min. 33: Axo; 2-2 Min. 77: Antonio; 2-3 Min. 94: Abel; 3-3 Min. 95: Ayo (p).

Àrbitre: Jorge Tárraga Lajara. Amonestà al jugador local David Uña i als visitants Kike Torrent, Ubach i al tècnic Dani Ponz.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here