Dani Ponz: «L’objectiu és salvar l’Alzira el més prompte possible»

0
190
L'equip titular que s'enfrontà el dissabte al Muro
L’equip titular que s’enfrontà el dissabte al Muro
Dani Ponz
Dani Ponz

El nou equip de la UD Alzira ultima estos dies la seua preparació davant l’inici d’una nova temporada previst per al pròxim dissabte (19:30 h) davant el Villarreal C a l’estadi Lluís Suñer Picó. També pretén completar esta setmana la plantilla amb dos incorporacions; un guardameta i un centrecampista ofensiu.

El tècnic de Sollana, Dani Ponz continua un campanya més al capdavant del conjunt blaugrana, amb un modest objectiu; «salvar la categoria el més prompte possible per evitar complicacions d’última hora» segons ha manifestat a Riberaexpress.

70.000€ de pressupost

El pressupost d’enguany, semblant a l’anterior -uns 70.000 euros- es troba entre «els cinc més baixos» del grup VI de la Tercera Divisió. Sembla que les subvencions que concedixen els respectius consistoris a l’Olímpic de Xativa i a l’Ontinyent són paregudes al cost total de la plantilla alzirenya.

Les dificultats amb les que, en principi, es trobarà el conjunt riberenc són prou superiors a les de anteriors temporades en incrementar-se de forma notable els potencial de la majoria dels equips. Un habitualment modest com el Torrelevante conta amb un pressupost de 150.000 euros que ha sigut superat amplament pels conjunts cridats a encapçalar el grup; l’Olímpic, el Castelló, l’Oriola i l’Elx-Ilicità. Altres rivals tenen un potencial més desconegut «en incorporar molts jugadors de fora de la Comunitat».

Perfil semblant 

Tot i això Ponz es mostra «satisfet» amb el nou Alzira que té una mitjana de 24 anys, davant els 22 anys de la última temporada. » és d’un perfil semblant, hi ha molta gent jove i amb ells podem pelear en qualsevol lloc. Una plantilla en la que destaca la presència del defensa central de l’Alcúdia Ferrán Monzó que ha militat tres temporades en 2ª B entre l’Espanyol B i el Getafe B. I el davanter manacorí Sergi Mut campió d’Europa amb la sub 17 que ha jugat en l’At. Balears i el Zamora en 2ª Bi que procedix del San José de Bolivia. Per cert encarta no ha arribat el seu trànsfer procedent de la federació boliviana de futbol.

Però el tècnic recorda que en la lliga que comença el dissabte «es trobarem amb equips espectaculars» i afegix «la 2ª B de fa quatre anys estarà en Tercera esta temporada».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here