La Ribera i Corbera formalitzen la construcció del futur centre de Salut

0
301

hospital corbera centre salut

Es tracta d’un edifici de nova planta que ocuparà una superfície de més de mil metres quadrats. ·  Estarà dotat de les següents àrees: Admissió, Reanimació, Atenció Primària, Maternal, Pediatria i Magatzem.

 

El director gerent del Departament de Salut de La Ribera, Dr. Javier Palau, i l’alcalde de Corbera, Jordi Vicedo, han signat, este matí a l’Hospital d’Alzira, un conveni de col·laboració per posar en marxa les obres del nou centre de salut del municipi. D’esta manera, es formalitza l’acord al qual ambdues entitats van arribar en una reunió mantinguda el passat mes de febrer. En la signatura del conveni també han estat presents directius del Departament de Salut de La Ribera, així com la primera tinent d’alcalde de Corbera, Mentxu Balaguer.

Edifici de nova planta

El futur centre de salut del municipi s’ubicarà en un edifici de nova planta, que es construirà en un solar municipal de més de 1.000 metres quadrats, ubicat entre els carrers Miguel Hernández i En Projecte B de la localitat. Segons el director gerent de La Ribera, «des del Departament de Salut volem augmentar els serveis i prestacions sanitàries del municipi de Corbera, que evite desplaçaments a altres centres sanitaris».

En este sentit, «els veïns de Corbera es mereixen la millor assistència sanitària i des Ribera Salut UTE continuarem treballant, com ho hem fet sempre, per i per als ciutadans d’esta comarca», ha afirmat el Dr. Palau, qui ha destacat «l’entusiasme i compromís de l’alcalde de Corbera, un exemple d’allò que significa el treball en favor dels ciutadans».

Pla funcional El nou centre de salut de Corbera s’ubicarà en un edifici d’una sola planta i disposarà d’una àrea d’Admissió; una àrea de Reanimació i clínica d’Infermeria; una àrea de Atenció Primària, dotada de dues consultes mèdiques i una consulta d’Infermeria; una àrea Maternal (comares), amb una consulta, una sala d’espera i una sala de preparació al part; una àrea de Pediatria, dotada d’una consulta mèdica i una consulta d’Infermeria, i una àrea de Magatzem i quart de residus.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here