Alzira arreplega diariament 3 tones de residus voluminosos

0
278

arreplegada trastos alziraFa un any que la Regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Alzira va posar en marxa una campanya d’arreplega d’efectes i mobles voluminosos, que es va sumar a les actuacions que ja estaven portant-se a terme, amb l’objectiu de mantindre i incrementar la neteja de la nostra ciutat.

El regidor de l’àrea, Fernando Pascual, no ha parat de mantindre reunions amb l’empresa responsable d’estes tasques, FCC, i s’ha arribat a un acord per a millorar el servici d’arreplegada de trastos. Les negociacions inclouen ampliar un any el contracte amb l’empresa, a més de passar a disposar de un vehicle més i augmentar el personal en un operari. D’esta manera el servici d’arreplega de residus voluminosos es reforça per tal de retirar tots els efectes voluminosos rebutjats i dipositats a la via pública, a més de tots els objectes abandonats al carrer.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, informa que només cridant al telèfon 962417454  es facilitarà dia i hora per a l’arreplega del residu voluminós en el contenidor més pròxim al nostre domicili. «No hem de tirar de manera incontrolada este tipus de residus perquè provoquen la degradació dels espais públics. Entre tots hem de cuidar la nostra ciutat, totes i tots mereixem una ciutat neta». El servici d’arreplega d’efectes i residus voluminosos es realitza de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.

Cada dia s’arrepleguen en la nostra ciutat al voltant de 3 tones de residus voluminosos (mobles, matalassos, electrodomèstics…). «Esta campanya especial d’arreplega d’efectes també tracta de conscienciar la població sobre la gran quantitat de residus que es dipositen de forma incontrolada en els carrers, amb la col·laboració de tots aconseguirem una ciutat neta i lliure de residus voluminosos a la via pública», ressalta Pascual.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here