L’Administració nº 5 d’Alzira ven per tercera vegada el primer premi de la Loteria del dijous

0
173
Toni Rodriguez amb el número premiat
Toni Rodriguez amb el número premiat

L’Administració de Loteria nº 5 «La Sort» d’Alzira ubicada en el centre comercial Carrefour, ha repartit un total de 300.000 euros del número 5.990 corresponent al sorteig d’ahir dijous. El seu gerent, Toni Rodríguez, va vendre «per finestreta» 10 dècims premiats amb 30.000 euros cadascú.

És la tercera vegada que toca en esta administració la loteria del dijous segons Rodríguez; la primera vegada va ser l’any 1999, la segona en el 2000, any especial en el que «La Sort» va estar especialment agraciada en tocar també el segon de la loteria de Nadal i la tercera ahir en la que ha repartit 300.000 euros entre una clientela procedent de tota la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here