Presa de contacte de la JLF amb les candidates a falleres majors d’Alzira

0
142

Falleres aspirants 17La Junta Local Fallera d’Alzira ha realitzat hui l’acte de presa de contacte amb les candidates a ser falleres majors de la ciutat per al proper exercici.
Lidia és l’única candidata a exercir el càrrec, encara que hui també ha participat d’este acte junt a les sis xiques que formaran part de la cort d’ honor.
En el cas de les infantils hi ha huit candidates, Laura, Tania, Consuelo, Valeria, Ariatne, Marina, Lucia i Claudia. El pròxim dissabte, 4 de juny, una d’ elles es convertirà en la nova fallera major infantil.
Després de l’esmorzar, i convidats per la Junta Local Fallera de Sueca, s’ha fet una visita a la muntanyeta dels Sants, per a continuació tornar a Alzira per a dinar i escoltar les paraules de totes les candidates.
Les actuals falleres majors Laura Gomar i Almudena Molina també han participat, així com la vicealcaldessa i regidora de Festes Isabel Aguilar que ha dit a les candidates que, «Els nervis que ara sentiu són fruit de la responsabilitat que adquiriu al optar al càrrec de falleres majors de la nostra ciutat».
En esta presa de contacte també hi ha estat present Inmaculada Onrubia, regidora de Participació Ciutadana i Modernització.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here