La Santa Cena d’Alzira celebra el 50 aniversari en un acte al MUMA

0
105

Santa Cena 50 aniversari 1Santa Cena 50 aniversari 2Santa Cena 50 aniversariLa germandat de la Santa Cena d’Alzira va celebrar ahir el seu 50 aniversari en un acte que va tindre lloc al MUMA presidit per la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar
Pedro Benedito ha estat l’encarregat de presentar el llibret que els mateix cofrares han editat. Mes tard s’ha inaugurat l’exposició amb les imatges més representatives dels 50 anys.
A l’acte han estat presents membres de la corporació municipal, el president de la Santa Cena Alejando Puigvert, Vicent Fabregues, president de la JHHCC junt als Clavaris, agustí Ferrer, Director del MUMA, i la Vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, qui ha donat la seua enhorabona a tots els cofrares pel resultat dels 50 anys de dedicació, a més de Milagros Rosell madrina de la Santa Cena.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here