Alzira replantarà arbres en els 339 escocells buits del nucli urbà

0
125

Vetlar pels nostres parcs i jardins, mantenir-los dignes i en condicions, són els objectius marcats des de la Regidoria de Serveis Públics.

En una primera fase es replantaran els arbres en els escocells buits que hi ha actualment en la nostra ciutat i que sumen un total de 339; al mateix temps també es procedirà a la retirada de les 77 soques, troncs d’arbres talats, perquè una vegada retirades siguen substituïdes per noves espècies d’arbres.

Un escocell, un arbre, és el nom d’esta campanya que pretén dignificar l’entorn urbà; un entorn que després hem de cuidar entre tots per tal de mantenir-lo en condicions.

Una Alzira més verdaArbres en el carrers

Encara que des de la Regidoria de Serveis Públics es té fet l’estudi dels escocells buits, si alguna veïna o veí detecta qualsevol falta d’arbre en qualsevol d’ells, pot comunicar-ho a l’Ajuntament per a immediatament comprovar si forma part del registre existent o cal afegir-lo per tal de procedir a la replantació.

Els tècnics valoraran les espècies més idònies per a repoblar els escocells buits en les diverses zones de la ciutat, «Farem entre tots una Alzira més verda, més cuidada i més atractiva», ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Servicis Públics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here