Alzira organitza distintes activitats per celebrar el Dia Internacional de la Família

0
110

El 15 de maig se celebra el Dia Internacional de la Família. Per a commemorar esta data, des de la Regidoria d’Educació i Infància s’han programat quatre sessions de contacontes en les escolestes, el dia 9, a les 10 hores, en la Muntanyeta; el 10, a les 10 hores, en Infants; l’11, a les 9.30 hores, en Tulell; i el 12 de maig, a les 10 hores, en Llepolies.

Engrata Teatre s’encarregarà d’escenificar l’obra «Tronket», la història d’un tronquet xicotet que es passa la vida dormint mentre el visiten els seus amics la granota, el mussol, la xixtarra i el sol que volen que es moga i canvie el seu estat de quietud.

Encara que l’obra va dirigida al més menudets, hi ha la possibilitat, encara que depén de cada escoleta, que les mares i pares que ho desitgen pugen estar presents en la representació, «D’esta manera les famílies poden estar unides per mitjà de les activitats didàctiques programades des de Educació i Infància», segons el regidor de l’àrea Pepe Grau, que convida a tots a participar en esta activitat per tal de fomentar des de menuts els llaços i vinculacions afectius amb les seues filles i fills.

El Dia Internacional de les Famílies va quedar proclamat per l’Assemblea General de Nacions Unides el 20 de setembre de 1993, des de eixa, data cada, any es tria un tema sobre el qual focalitzar els reptes de la família. En este 2016 el tema elegit és: Les famílies, una vida sana i un futur sostenible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here