La Fireta del Llibre i la Música acull hui diumenge una sessió matinal de contacontes

0
158

IMG_9251Fireta Llibre Alzira 1

La Fireta Valenciana dIMG_9241el Llibre i la Música d’Alzira gaudirà demà diumenge d’una actuació de contacontes entre les 10 i les 12,30 hores, una mostra que estarà oberta fins les 9 de la nit i en la que participen editorials i llibreries com; Reclam Editorial, Sembra Llibres, Edicions Bromera, Edicions Alupa, Edicions Neopàtria i Llibreria Trenta-cinc formiguetes.

L’alcalde Diego Gómez i la regidora de Cultura Aida Ginestar han visitat este matí la fireta que ha estat amenitzada pels cabust i xirimiters d’Emilio Someño.

Futurs esdeveniments

Esta fira forma part de la programació del Mes del Llibre i la Lectura organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira que recull nombroses activitats culturals i lúdiques al llarg del mes d’abril.

Cultura té previst organitzar enguany distints events de rel.levància com un cap de setmana en juny ple d’activitats de carrer que afectarà a diversos barris de la ciutat, un encontre de dolçainers en setembre i un concert el 9 d’Octubre amb el pretén omplir el recinte firal amb uns 10.000 espectadors.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here