Algun ruixat dèbil a primers de setmana que donaran pas al bon oratge a partir del dijous

0
129

PROCESSÓ DIVENDRES SANT AMB PLUJALa primera meitat (de dilluns a dimecres) de la pròxima setmana, l’oratge es mostrarà molt més insegur i variable per la presència d’aire fred en les capes mitjanes i altes de l’atmosfera. Llevat d’alguns ruixats dèbils que podran aparèixer de manera irregular i intermitent (o alguna tronada puntual per l’interior),  poques complicacions ens donarà esta situació.

Això sí, la segona meitat (a partir de Dijous Sant), l’anticicló de les Açores es tirarà damunt de la nostra Península i l’oratge tendirà a presentar, en principi, més estabilitat amb unes temperatures que també es dispararan superant els 20ºC a les hores centrals amb molta facilitat, segons el meteoròleg Jovi Esteve.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here