Un espectacle «inèdit» desafiarà al vent esta nit en la Crida d’Alzira

0
160
"Mapping" de la Crida de 2015
«Mapping» de la Crida de 2015
Aguilar cridà anit perquè els alzirenys acodisquen a la Crida
Aguilar cridà anit perquè els alzirenys acodisquen a la Crida

L’Ajuntament i la JLF d’Alzira han preparta un espectacle «inèdit» segons la regidora de Festes, Isabel Aguilar, para enaltir la Crida d’esta nit, tot i que no es dispararà enguany el tradicional castells de focs artificials davant la normativa dels 500 metres de distància respecte, en este cas, al barranc de Barxeta o al riu Xúquer.

A més de la façana del consistori on es repetirà el «mapping» de la última crida, en este cas s’ampliarà la base d’operacions espectaculars, al terrat del propi Ajuntament. Aguilar ha indicat a Riberaexpress que «es tracta d’una sorpresa per al món faller» que durarà al voltant d’uns 20 minuts i que els assistentes podran veure’l a partir de les 8 d’esta vesprada, com aperitiu a la Crida que faran les falleres majors Laura Gomar i Almudena Molina.

Un grup de tècnics municipals, coordinat per Jordi Verdú, porta «uns quants mesos» preparant l’espectacle que no està previst que siga suspés tot i el fort vent que pateix hui Alzira i la Ribera.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here