Escoles d’Espanya, França i i Itàlia es reunixen a l’Alcúdia pel projecte My Smart School

0
217

Alcudia smart school 2Este dijous els participants en el projecte de 3 països diferents i de distintes localitats de la comarca tindrà lloc a l’Alcúdia

A les 9 hores es farà la rebuda de l’equip participant al Col·legi Públic Heretats, que estarà desenvolupant activitats al llarg de tot el matí a dita escola.

A les 18 hores tindrà lloc la recepció a l’Ajuntament de l’Alcúdia i posteriorment es realitzarà una visitat a la localitat.

Telèfons de contacte: 630855893 (Pilar Huertas, Regidora d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia) i 695314166 (Eva Sanz, Directora del Col·legi Heretats de l’Alcúdia)

Aquesta de l’Alcúdia és la 4a jornada de la reunió transnacional, després de les que han tingut lloc a Montserrat, Alginet i Algemesí.

En el Projecte My Smart School  (programa ERASMUS+), participen els Ajuntaments de l’Alcúdia, Alginet i Montserrat, els col·legis Heretats de l’Alcúdia, Vicente Blasco Ibañez d’Alginet i Evaristo Calatayud de Montserrat, la Universitat Politècnica i l’Agència Energètica de la Ribera.

A més participen diverses escoles i institucions de França i Itàlia.

Amb aquest projecte els alumnes dels distints centres adquiriran competències bàsiques pel que fa al desenvolupament sostenible (energia, gestió de residus i mobilitat) i de les TIC o noves tecnologies a través de l’execució d’un projecte integral per al centre que consistirà principalment amb la realització d’un diagnòstic participatiu de la situació del centre escolar pel que fa a aquestes temàtiques i un projecte/treball final de millora de la sostenibilitat del mateix centre.

Aquesta és la segona reunió transnacional del projecte després de la celebrada a França, de l’intercanvi escolar que es desenvoluparà a Itàlia i d’unes jornades finals també a França.

En aquestes jornades de la Ribera es realitza formació per l’Universitat de Valencia i l’Agència Energètica de la Ribera com a base de les habilitats en el camp del desenvolupament sostenible (energia, la gestió de residus, transport) i noves tecnologies a les escoles.  

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here