L’Alzira fitxa el mitjapunta camerunés Cedric Mandjeck

0
166
Cedric esta nit junt el president en Venècia
Cedric esta nit junt el president en Venècia

La UD Alzira ha reforçat el mig del camp amb el fitxatge del jove camerunés de 22 anys Jacques Parfait Cedric Mandjeck (Yaoundé, 1993) que jugava esta temporada en el Pobla de Mafumet, equip català de la 2ª B.

El morenet mitjapunta, que arribà a la cantera del València amb 15 anys, ha jugat en el Juvenil del València, el Mestalla i el PAE Veria de la lliga grega. Es tracta d’un jugador ofensiu, habilidòs i potent, que en la temporada 2013-14 arribà a ser considerat el «diamant negre» del València fins el punt que l’aleshores tècnic valencianista Miroslav Djukic el va fer entrenar en el primer equip durant algunes sessions.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here